autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu peste

Macrou la cuptor

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg peste (3-4 pesti), 2 morcovi, 300g telina radacina, 1 pahar vin alb (200ml), piper boabe, foi dafin, ulei, 2-3 linguri bulion, lamaie, verdeata, condimente pt. peste

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala, se da cu sare si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.
Ceapa taiata fideluta, morcovul taiat rondele si telina rasa pe rozatoare mare se calesc.Peste ele se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se lasa la fiert cam 10 min.
Legumele astfel calite se aseaza intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min. la foc potrivit
Se serveste cald presarat cu verdeata si rondele de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou in folie la cuptor

Macrou in folie la cuptor

Se ia macroul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se umple cu feliute subtiri de lamaie

36 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
MACROU LA CUPTOR

MACROU LA CUPTOR

Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii,se spala bine,se zvanta si se sareaza.Se

34 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste (3-4 pesti)
  • 2 morcovi
  • 300g telina radacina
  • 1 pahar vin alb (200ml)
  • piper boabe
  • foi dafin
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • lamaie
  • verdeata
  • condimente pt. peste

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Medalion de rechin cu legume