Se face o mamaliga molcuta, fiarta bine.
Intr-n vas ceramic, se pune un strat de brinza, unul de mamaliga iar unul de brinza si unul de mamaliga iar pe deasupra se presara cas de oaie razuit.
Se da la cuptor circa 15 minute, ca sa se rumeneasca putintel.
Mamaliga in straturi este obisnuita, neobisnuita e brinza crema Focsani care se gaseste numai in luna mai si cea autentica este de Napolact.
Ideal alaturi un pic de smintina sau o salata de rosii si castraveti!
Pofta buna sa aveti !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii