Carnea de pui o spalam ,o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti.Scoatem carnea astfel rumenita pe o farfurie iar in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt.Cand ceapa devine translucida adaugam morcovul curatat,spalat si taiat fasiute subtiri si usturoiul taiat marunt si mai lasam pe foc circa 1-2 min.Adaugam apoi in tigaie si bucatile de carne rumenite.Stingem totul cu apa fierbinte si lasam sa dea in cateva clocote.Condimentam dupa gust cu sare si piper.Adaugam si fasolea spalata,curatata si rupta in bucati potrivite .Completam cu apa atata cat aceasta sa acopere totul..Lasam sa fiarba sub capac pana cand atat carnea cat si fasolea sunt bine facute apoi
adaugam pasta de tomate si mai lasati sa fiarba inca 5 minute.
La final adaugam mararul .Tragem de pe foc si ....................va astept la masa!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii