Se curata morcovii, ceapa si cartofii si se taie marunt.
Sunca afumata se taie cubulete sau felii.
Se caleste ceapa si morcovii si apoi se adauga sunca afumata si se amesteca pana ce sunca se rumeneste.
Se adauga cartofii si apa (cat sa acopere complet cartofii). Se pun condimentele(foile de dafin, sarea, piperul).
Dupa ce cartofii s-au fiert se dauga 2 linguri de pasta de rosii.
La sfarsit se pune si patrunjelul si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii