Ceapa se curata,se spala ,se taie marunt sau pestisori si se inabusa in putin ulei si apa fiarta pana devine sticloasa, se adauga morcovul,telina si ardeiul taiat cubulete .Se toarna apa fierbinte si se lasa sa fiarba.Cand sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati,spalati si taiati cubulete.Cand sunt aproape fierti se adauga rosiile taiate marunt,putin suc de rosii sau pasta de tomate.Se potriveste de sare si condimente.Cand a scazut suficient si sunt fierte legumele adaugati verdeata tocata marunt si opriti focul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii