Se spala bine ciupercile si se taie feliute. Se toaca ceapa cubulete si se prajeste intr-o cratita in care s-a pus ulei. Cand ceapa s-a prajit peste ea se pun ciupercile. Ciupercile vor lasa destula apa, dar mai adaugam o cana ca sa fie fierte bine. Se adauga secretul gustului. Se freaca cele 2 linguri de faina cu apa rece intr-o cana si se pune peste ciuperci. Se amesteca continuu ca sa nu se prinda de fund. Se pune usor smantana ca sa nu se taie, iar la sfarsit patrunjelul.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii