Calesc ceapa taiata rondele pana capata o culoare aurie, adaug 2 linguri de bulion, mai calesc 2 minute si apoi adaug apa( apa sa fie la jumatatea cratitei) si o dau intr-un clocot.
Adaugam fasolea, acoperim cratita si o lasam sa fiarba aproximativ 40-45 de minute.Cand e aproape gata adaugam delicatul, piperul, usturoiul tocat marunt si patrunjelul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii