Ingrediente
Ingrediente pentru doua persoane:, , 4 bucati pulpe superioare, 3 cartofi potriviti, 1 gutuie maricica, 1 ceapa, sare, piper, 30 ml ulei, 1 cana de apa fiarta
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm. Se aseaza intr-o tava care va merge la cuptor cartofii urmati de ceapa apoi pulpele si deasupra gutuia. Condimentezi dupa gust.
Se adauga 1 cana de apa fiarta, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru 40 minute. Scoti tava, asezi pulpele la suprafata si mai dai la cuptor 15-20 minute pentru a se rumeni frumos. Este pentru prima oara cand gatesc ceva cu gutui si a fost senzationala. Nu credeam ca o sa-mi placa combinatia de acrisor de la gutuie cu sarat.