autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Marinata americana

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
1/2 cana de suc de portocale, 2 linguri de suc de lamaie, 2 linguri de otet alb, 3 ardei iuti tocati, 3 catei de usturoi, 2 lingurite de oregano, 1/2 lingurita de piper, 1/2 tlingurita de sare, 1/2 lingurita de chimen macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun in blender si se amesteca. Se marineaza carnea de porc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata americana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ostropel de pui à la Ana

Ostropel de pui à la Ana

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Apoi se adauga ardeiul taiat

11 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Pasta de vinete coapte cu paine prajita

Pasta de vinete coapte cu paine prajita

Incalzeste cuptorul la 200°C. Pune vintele la copt 50-60 minute pana cand s-au inmuiat apoi scoate-le,

18 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Am sa incerc si eu odata la una din fripturi sa vad ce aroma ii da. Nu scrie cat se lasa la marinat.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O combinatie deosebit de aromata; eu adaug 1 lingura de pasta de rosii si il folosesc pentru a marina kebabul de carne de miel sau pui.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 cana de suc de portocale
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 linguri de otet alb
  • 3 ardei iuti tocati
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de oregano
  • 1/2 lingurita de piper
  • 1/2 tlingurita de sare
  • 1/2 lingurita de chimen macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Am sa incerc si eu odata la una din fripturi sa vad ce aroma ii da. Nu scrie cat se lasa la marinat.

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune