autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Marinata americana

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
1/2 cana de suc de portocale, 2 linguri de suc de lamaie, 2 linguri de otet alb, 3 ardei iuti tocati, 3 catei de usturoi, 2 lingurite de oregano, 1/2 lingurita de piper, 1/2 tlingurita de sare, 1/2 lingurita de chimen macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun in blender si se amesteca. Se marineaza carnea de porc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata americana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Porc chinezesc si salata cu susan

Porc chinezesc si salata cu susan

Incalzeste cuptorul la 150⁰C.Intr-un vas termorezistent pune carnea de porc.Intr-un alt vas, amesteca

4 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)

Se curata cateii de usturoi si se pun in paharul inalt de la blendar, se adauga putina sare si laptele.Se

13 voturi    5 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Am sa incerc si eu odata la una din fripturi sa vad ce aroma ii da. Nu scrie cat se lasa la marinat.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O combinatie deosebit de aromata; eu adaug 1 lingura de pasta de rosii si il folosesc pentru a marina kebabul de carne de miel sau pui.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 cana de suc de portocale
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 linguri de otet alb
  • 3 ardei iuti tocati
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de oregano
  • 1/2 lingurita de piper
  • 1/2 tlingurita de sare
  • 1/2 lingurita de chimen macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

90 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Am sa incerc si eu odata la una din fripturi sa vad ce aroma ii da. Nu scrie cat se lasa la marinat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete pane cu sos de usturoi