autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Marinata americana

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Statele Unite


    Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Statele Unite


Reteta postata pe: 15 iulie 2010

Ingrediente
1/2 cana de suc de portocale, 2 linguri de suc de lamaie, 2 linguri de otet alb, 3 ardei iuti tocati, 3 catei de usturoi, 2 lingurite de oregano, 1/2 lingurita de piper, 1/2 tlingurita de sare, 1/2 lingurita de chimen macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pun in blender si se amesteca. Se marineaza carnea de porc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata americana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui fiert cu sos cu tarhon

Pui fiert cu sos cu tarhon

Pune puiul, morcovii,boabele de piper, foaia de dafin, ceapa, patrunjelul, 1 lingurita tarhon, catelul

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

Puneti usturoiul cu putina sare de mare si busuiocul intr-un mojar sau intr-un blender si mixati

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010

    Am sa incerc si eu odata la una din fripturi sa vad ce aroma ii da. Nu scrie cat se lasa la marinat.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O combinatie deosebit de aromata; eu adaug 1 lingura de pasta de rosii si il folosesc pentru a marina kebabul de carne de miel sau pui.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Foarte gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 cana de suc de portocale
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 linguri de otet alb
  • 3 ardei iuti tocati
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de oregano
  • 1/2 lingurita de piper
  • 1/2 tlingurita de sare
  • 1/2 lingurita de chimen macinat

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

91 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Am sa incerc si eu odata la una din fripturi sa vad ce aroma ii da. Nu scrie cat se lasa la marinat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos picant cu verdeata