Carnea se taie în bucăţi potrivite de circa 200 g astfel încît componentele să pătrundă cu uşurinţă pentru aromatizare şi fezandare. Carnea, după ce a fost curăţată de tendoane şi pieliţă, se bate uşor cu ciocanul de şniţele de 3-4 ori şi se lasă în baiţ, acoperită, 2-3 ore, la rece. Când se pune carnea la fript, se scurge şi se şterge uşor. Când este aproape friptă se adaugă ingredientele din baiţ pentru gust şi aromă.
Dacă nu dorim s-o pregătim urgent, poate să se pastreze la rece în baiţ cca. 24 ore, fezandîndu-se mai bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii