autor:

Fara foto

» » Sosuri

Marinata de plante aromatice pentru kebab la frigare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 lingurita menta proaspata, tocata, 2-3 fire de sofran, 1/2 lingurita marar, 1 catel de usturoi, tocat marunt, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri de vin alb, 1/2 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se adauga vinul, uleiul de masline si se lasa la macerat 2-3 ore. Cu acest amestec se unge kebabul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de plante aromatice pentru kebab la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
Gnocchi in sos de ardei

Gnocchi in sos de ardei

Se incinge uleiul intr-o cratita.Se adauga ceapa si se presara zaharul brun.Se caleste 3 minute apoi

2 voturi    4 comentarii
40 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingurita menta proaspata
  • tocata
  • 2-3 fire de sofran
  • 1/2 lingurita marar
  • 1 catel de usturoi
  • tocat marunt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de vin alb
  • 1/2 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Mujdei de usturoi