autor:

» » Sosuri

Marinata de plante aromatice pentru kebab la frigare

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
1 lingurita menta proaspata, tocata, 2-3 fire de sofran, 1/2 lingurita marar, 1 catel de usturoi, tocat marunt, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri de vin alb, 1/2 lingurita sare

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se adauga vinul, uleiul de masline si se lasa la macerat 2-3 ore. Cu acest amestec se unge kebabul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Marinata de plante aromatice pentru kebab la frigare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 lingurita menta proaspata
  • tocata
  • 2-3 fire de sofran
  • 1/2 lingurita marar
  • 1 catel de usturoi
  • tocat marunt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de vin alb
  • 1/2 lingurita sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos de rosii