Se opăresc scurt caisele pentru a se curăţa mai bine de coajă, li se scot sâmburii şi miezul se dă prin maşina de tocat carne. Se pun la fiert într-o cratiţă smălţuită fără capac, adăugându-se zahărul, învârtind permanent preparatul cu o lingură de lemn. La sfârşit se adaugă romul şi salicilatul. Se toarnă fierbinte în borcanele încălzite înainte. Se leagă la gură cu celofan umezit, se lasă să stea învelit în şervete până a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii