Maruntaie de porc la cuptor

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
ridicata
Maruntaie de porc la cuptor

Ingrediente

  • - 2 inimi, 2 rinichi, 1 jumatate de ficat;
  • - 400 g sunca afumata ;
  • - 4 cepe medii ;
  • - 1 cutie rosii decojite ;
  • - 10-12 catei de usturoi ;
  • - 50 ml vin rosu ;
  • - ulei masline ;
  • - sare si piper.

Mod de preparare

Se tin maruntaiele in apa rece, rinichii taiati in doua, li se scoate partea alba si se pune un pic de otet in apa si se lasa 30 min.Se oparesc maruntaiele

apoi se tai fideluta.Se taie sunca fasii subtiri, se stropeste tava cu ulei de masline, se pune sunca apoi maruntaiele, se stropeste cu un pic de ulei de masline si se acopera tava cu folie de aluminiu, se lasa 40-45 min la cuptor la foc mic.

Se taie ceapa pestisori, se opareste, se scurge apa si se pun rosiile decojite taiate feliute cu tot cu sos.Se taie si usturoiul felii subtiri.

Se scoate tava dupa 45 min, se inlatura folia de aluminiu si se amesteca ceapa cu rosiile printre maruntaie, se pune sare si piper, se adauga vinul si usturoiul si se lasa aprox 20 min la cuptor.

Cand e gata se serveste cu salata de patrunjel cu rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise