Se taie ceapa pestisori si se pune la calit in ulei cam 150g, apoi se adauga usturoiul si ghimbirul tocate marunt (cubulete), cand acestea sunt caramelizate se adauga bucatile pulpelor care au fost taiate in bucatele mici cam de 3-4 cm.
Cand si carnea a luat o culoare aurie se adauga rosiile decojite si tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot se adauga masalla, sare si piperul gustand tot timpul sa nu iasa prea picanta. Apoi se adauga 2 cani de apa si se fierbe la foc mic cam 60 min, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca daca este necesar mai adugati o cana de apa pe final (ultimele 15 min de fierbere), cand a scazut apa este gata. Se serveste cu orez simplu sa cu lipie. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii