autor:

» » Salate

Masalla de Pui

Autor: Sadya (Maestru bucatar)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sadya (Maestru bucatar)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui, 2 cepe mari, 6 catei de usturoi, 3 rosii mari, chimbir (ginger), 2 linguri de masalla (condiment indian) iute sau dulce, dupa preferinte, sare, piper negru de preferinta proaspat macinat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si se pune la calit in ulei cam 150g, apoi se adauga usturoiul si ghimbirul tocate marunt (cubulete), cand acestea sunt caramelizate se adauga bucatile pulpelor care au fost taiate in bucatele mici cam de 3-4 cm.

Cand si carnea a luat o culoare aurie se adauga rosiile decojite si tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot se adauga masalla, sare si piperul gustand tot timpul sa nu iasa prea picanta. Apoi se adauga 2 cani de apa si se fierbe la foc mic cam 60 min, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca daca este necesar mai adugati o cana de apa pe final (ultimele 15 min de fierbere), cand a scazut apa este gata. Se serveste cu orez simplu sa cu lipie. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Masalla de Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata de pui cu telina

Salata de pui cu telina

Fierbem pieptul de pui. Il tocam marunt. Tocam si castraveciorii. Telina o dam pe razatoarea

6 voturi    0 comentarii
1h
Salate cu carne
SALATA DE CARTOFI CU CRENVUSTI

SALATA DE CARTOFI CU CRENVUSTI

Cartofiorii se fierb 30 de minute in apa cu sare si putina lamaie ca sa nu se sfarme. Mazarea deasemenea

10 voturi    1 comentariu
2h
Salate cu carne

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 3 rosii mari
  • chimbir (ginger)
  • 2 linguri de masalla (condiment indian) iute sau dulce
  • dupa preferinte
  • sare
  • piper negru de preferinta proaspat macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Retete

din Salate cu carne

Salata Boeuf Salata Boeuf

Cartofii se spală în coajă și se pun la la fiert, apoi carnea și legumele, spălate, se pun la fiert cu vegeta. După ce fierb

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

15 voturi    4 comentarii
3h
Salate cu carne
SALATA DE CARTOFI CU CRENVUSTI