autor:

Fara foto

» » Salate

Masalla de Pui

Autor: Sadya (Maestru bucatar)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sadya (Maestru bucatar)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 03 aprilie 2009

Ingrediente
6 pulpe de pui, 2 cepe mari, 6 catei de usturoi, 3 rosii mari, chimbir (ginger), 2 linguri de masalla (condiment indian) iute sau dulce, dupa preferinte, sare, piper negru de preferinta proaspat macinat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie ceapa pestisori si se pune la calit in ulei cam 150g, apoi se adauga usturoiul si ghimbirul tocate marunt (cubulete), cand acestea sunt caramelizate se adauga bucatile pulpelor care au fost taiate in bucatele mici cam de 3-4 cm.

Cand si carnea a luat o culoare aurie se adauga rosiile decojite si tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot se adauga masalla, sare si piperul gustand tot timpul sa nu iasa prea picanta. Apoi se adauga 2 cani de apa si se fierbe la foc mic cam 60 min, amestecand din cand in cand sa nu se lipeasca daca este necesar mai adugati o cana de apa pe final (ultimele 15 min de fierbere), cand a scazut apa este gata. Se serveste cu orez simplu sa cu lipie. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Masalla de Pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata de crochete cu ceapa

Salata de crochete cu ceapa

Crochetele de carne se pregatesc inainte cu cateva ore pentru a avea timp sa se raceasca. Eu pregatesc

14 voturi    4 comentarii
1h
Salate cu carne
Salata usoara cu piept de pui

Salata usoara cu piept de pui

Pieptul de pasare se spala se taie felii si se prajeste sau pe tigaia de gril se frige dar sa nu

5 voturi    3 comentarii
45 min
Salate cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 6 catei de usturoi
  • 3 rosii mari
  • chimbir (ginger)
  • 2 linguri de masalla (condiment indian) iute sau dulce
  • dupa preferinte
  • sare
  • piper negru de preferinta proaspat macinat.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Salate cu carne

Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

10 voturi    0 comentarii
3h
Salate cu carne
Salată cu burtă de vită Salată cu burtă de vită

Se spala bine burta se pune in apa cu otet peste noapte. Se pune burta la fiert 2-3ore (puteti sari pasii acestia daca cumparati burta

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Salate cu carne
Salata “Bucuria Primaverii”