Ceapa tocata se inabusa in putin ulei, zeama de legume sau apa fiarta impreuna cu morcovul si telina tocate marunt,apoi se lasa sa fiarba cateva minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat fideluta, usturoiul tocat marunt si mazarea. Din cand in cand se mai toarna apa fiarta sau zeama de legume in functie de cat de zemoasa doriti sa iasa mancarea. Cand mazarea este fiarta, se adauga rosiile taiate, pasta de tomate, suc de rosii, mierea de albine, sare, piper, cimbru si se mai dau in cateva clocote. Cand se opreste focul se adauga mararul tocat marunt.
Daca doriti se poate introduce putin la cuptor pentru gratinare.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii