Punem la fiert orezul cu putina sare pana infloreste.Scobim merele , inlaturand casuta cu seminte dar pastrand miezul rezultat pentru ramanerea unui perete gros de 1/2 cm. Preparam un sirop din miere, zahar si 6 linguri apa, in care punem la fiert orezul, miezul de la mere si coaja de lamaie rasa. Oprim fierberea cand orezul este bine fiert.Umplem merele cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava, punem peste ele cate o bucatica de margarina si le dam la cuptor pentru rumenire. Se servesc reci, prafuite cu zaharul pudra si cel vanilat. POFTA BUNA COPII !!!!! CUGETARE : Mierea cea mai dulce devine cea mai acida ;crinul cand putrezaste devine mai fetid decat buruienile.( W SHAKESPEARE )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii