Pestele se spala si se fierbe in putina apa cu sare cu grija sa nu sfarame.Cand pestele este fiert se scoate si se lasa la scurs.Pestele se poate fierbe si la aburi.
Separat intr-o tigaie se inabusa ceapa cu putin ulei de masline si cateva linguri din zeama in care a fiert pestele,se adauga rosiile tocate marunt ,sucul de rosii,maslinele intregi sau taiate,usturoiul tocat,foi de dafin, condimente si se mai lasa sa fiarba. Daca este nevoie se mai adauga din zeama in care a fiert peste. Cand sunt aproape gata se adauga vinul, feliile de lamaie, bucatile de peste si se mai lasa sa fiarba impreuna 4-5 minute, dupa care se adauga mararul tocat si se opreste focul.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii