autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Merlucius cu legume

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 2 portii: 250 gr file merlucius, 100 ml apa, 2 morcovi, 2 cartofi, 2 mere, o ceapa, o rosie.

Dificultate: Medie Timp: 10h

7 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas yena stropit cu ulei punem un strat felii cartofi, 1 strat felii morcovi, 1 strat rondele ceapa, 1 strat file merlucius, 1 strat subtire felii cartofi, 1 strat felii mere (chiar si cu coaja) si felii subtiri de rosie. Adaugam apa in care am topit sarea. Acoperim vasul si punem la cuptor pentru jumatate de ora. Luam capacul, si lasam 5 minute sa se rumeneasca. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Merlucius cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de merlucius cu legume

File de merlucius cu legume

Pestele se fileteaza iar apoi se marineaza cu suc de lamaie, sare, piper (aprox. 20 min) Se pune

7 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de somon la gratar si garnitura de legume nature

File de somon la gratar si garnitura de legume nature

Fileul se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu ulei si se aseaza pe grillul

24 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    lucian m (Maestru bucatar):

    Am adaugat condimente: piper, coriandru si cimbru peste cartofi si rosii, praf de scortisoara peste mere, iar deasupra patrunjel si menta.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    E foarte bun! Eu am merluciu in pesmet.

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

    Eu aunt fan mihaela 76, dar in retetar nu se pomeneste de apa sare (am citit si recitit reteta). Oricum, imi place, mai ales ca are si mar.

  • Fara foto

    L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

    Daca la acesta reteta se adauga cateva frunze de menta, totul va primi un gust delicios.

    • Fara foto

      dimar , 09 octombrie 2008

      Reteta mare consumatoare de energie pentru o masa de doar 2 persoane...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

10h

7 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii: 250 gr file merlucius
  • 100 ml apa
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 2 mere
  • o ceapa
  • o rosie.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

18 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E foarte bun! Eu am merluciu in pesmet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Ghiveci de legume si midii afumate Ghiveci de legume si midii afumate

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
CLATITE DANTELATE CU SOMON SI BRANZA DE CAPRA