autor:

Manolovici Eugen

» » Fripturi

Miel pane - reteta pentru Lenuta

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2010

Ingrediente
1kg pulpa miel dezosata,3 oua, 100g faina,200g pesmet, sare, piper, o cescuta cu untura.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o portionam in felii pe care le batem sa fie mai subtiri. , le saram si piperam. Le trecem prin faina, prin ouale batute bine , apoi prin pesmet si le prajim pe ambele parti .Se servesc cu pilaf de orez si salata . Pofta buna !!!!. CUGETARE : Prieten adevarat este acela care te sfatuieste spre bine, iar nu care iti lauda nebuniile. ( ANTON PANN )
Daca ti-a placut reteta noastra "Miel pane - reteta pentru Lenuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov). Se

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Ficatei surpriza

Ficatei surpriza

Ficateii se spala , se curata si se lasa la scurs intr-o strecuratoare. Baconul se taie in feliute

23 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1kg pulpa miel dezosata,3 oua
  • 100g faina,200g pesmet
  • sare
  • piper
  • o cescuta cu untura.

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare picante