Miel pane - reteta pentru Lenuta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1kg pulpa miel dezosata
  • 3 oua
  • 100g faina
  • 200g pesmet
  • sare
  • piper
  • o cescuta cu untura.

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o portionam in felii pe care le batem sa fie mai subtiri. , le saram si piperam. Le trecem prin faina, prin ouale batute bine , apoi prin pesmet si le prajim pe ambele parti .Se servesc cu pilaf de orez si salata . Pofta buna !!!!. CUGETARE : Prieten adevarat este acela care te sfatuieste spre bine, iar nu care iti lauda nebuniile. ( ANTON PANN )

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise