Se amesteca toate ingredientele;se pun intr-o oala cu presiune;se potriveste de sare,condimente.....
Se inchide bine oala;dupa ce clocoteste,se da la foc mic si se lasa sa fiarba 40 minute.
Cind e gata,mincarea se serveste fierbinte,cu garnitura de orez.Pe orez,sa fie mai aratos,se pun cca 2 linguri de seminte de pin, prajite.
Prepararea orezului
Orezul se pune in apa calduta, unde se lasa 30 minute;dupa aceea se spala bine, se pune la scurs intr-o strecuratoare.In acest timp, fideaua se prajeste putin;se pun peste orezul, sarea,apa fierbinte.Se mesteca;se fierbe totul cca 30 minute,amestecind la fiecare 12-15 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii