Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.
Intr-un bol amestecam branza de vaci cu telemeaua data prin razatoare, untul moale la temperatura camerei.
Adaugam smantana, ouale date prin razatoare, ceapa, marul tocat marunt.
Potrivim de sare si piper dupa gust, dam la rece cat pregatim ardeii.
Ardeii ii curatam de cotoare, seminte, ii spalam si ii lasam sa se scurga bine de apa.
Cu o lingurita ii umplem cu amestecul de branza si ii decoram sau nu dupa plac.
Eu am impartit compozitia de branza in 2 in care am adaugat masline.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii