Caracatita,calamarul si file-ul de peste se taie cubulete.Se soteaza cu o lingura de ulei si una de apa timp de 2-3 minute.Se lasa apoi sa se raceasca.Separat se fierbe orezul cu 3 cesti de apa,zaharul si otetul timp de 8 minute.Se lasa apoi acoperit inca 20 de minute.Dupa ce se raceste se poate folosi.Din mustar galbenusul crud si ulei se face un sos de maioneza.Se adauga putin cate putin sosul de soia si ghimbirul.Se amesteca apoi pestele si fructele de mare cu orezul prazul taiat rondele subtiri si mazarea.Se adauga sosul si se amesteca prin rasturnare de cateva ori.Se orneaza cu cateva bucatele de fructe de mare si putina maioneza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii