Intr-un bol amestecam ingredientele uscate:faina,praful de copt,zaharul si sarea;
Intr-un alt bol amestecam ingredientele lichide:Untul topit pe care-l batem bine cu mixerul,adaugam oul intreg iar la sfarsit laptele;
Amestecam amestecul lichid cu ingredientele uscate ,adaugam ciocolata granulata,amestecam usor;
Varsam amestecul in forme de muffins putin mai mult de jumatate,adaugam o lingurita de gem,adaugam deasupra o alta lingurita de compozitie si le introducem in cuptorul cald 180°C timp de 20-25 minute depinde de cuptor;
Le pudram cu zahar si le servim!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii