Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma. Adaugam zaharul si mai mixam 2 minute, apoi turnam laptele si uleiul mixand dupa fiecare. Adaugam si coaja, zeama si pulpa de portocala si mixam.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt mixand pe treapta cea mai mica sau amestecand cu o spatula.
Cu o lingura umplem pe trei sferturi 12 forme de silicon (sau 12 cosulete de hartie asezate in forme de muffins) pe care le asezam intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 25-30 minute. Verificam cu o scobitoare daca sunt coapte.
Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Topim ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi sau in cuptorul cu microunde (in cuptor lasati tot cate 20 sec, scoateti si ametecati si repetati pana se topeste ciocolata)
Turnam ciocolata inr-o punguta pe care o gaurim la una din capete si ornam.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii