Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele).
Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ 1-2 cm)si mixam.
Adaugam rand pe rand uleiul,apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.
Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.
Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider ,acoperit cu folie alimentara.
Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare,la peste sau legume.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii