Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele).
Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ 1-2 cm)si mixam.
Adaugam rand pe rand uleiul,apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.
Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust.Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.
Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider ,acoperit cu folie alimentara.
Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare,la peste sau legume.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii