Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala cu apa,sare si vegeta. Cand sunt fierti se scurg de apa, se mixeaza cu margarina, 1lingura de smantana si lapte. Carnea tocata se amesteca cu ardeiul, ceapa si rosia tocate marunt sau mixate cu mixer special si se pun in putin ulei pe foc 15-20 minute, amestecand din cand in cand. Spre sfarsit se adauga o lingura de pasta de rosii. Dupa ce se ia de pe foc se adauga 2 oua batute. Daca este nevoie si carnea nu este condimentata se pune sare, vegeta si piper cand este inca pe foc. Ciupercile spalate si taiate marunt se amesteca cu cealalta jumatate de ardei gras tocat si se pun pe foc cu putin ulei de masline si apa si se lasa la distuit 15-20minute. Spre sfarsit se adauga doua linguri de smantana. Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si tapetat cu pesmet sau faina se pune un rand de piure de cartofi, unul de ciuperci, altul de cartofi, unul de carne tocata si in final unul de cartofi. Se da la cuptor 20 minute. Intre timp se bate un ou cu o lingura de smantana si se rad separat cascavalul si branza. Se scoate vasul din cuptor si se adauga un strat de branza si unul de cascaval si se toarna oul batut. Se pune inapoi in cuptor si se lasa pana se rumeneste frumos compozitia. Se serveste cu salata verde, de rosii sau salata de varza
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii