Intr-o craticioara am pus putin ulei si am acoperit fundul cratitei cu felii de cartofi.Carnea am amestecat-o cu ceapa si patrunjelul tocate marunt, morcovul dat de razatoare,cascaval ras, delikat, piper, chili si putin oregano.Punem si carnea si o intindem cat sa acopere in intregime cartofi.Peste carne am pus cateva boabe de porumb fierte (se gasesc in conserve de porumb dulce fiert)si cascaval ras.Am acoperit cu cartofi toata carnea, cat se poate de bine.Am pus si cea de-a doua parte de carne, pe care am amestecat-o cu porumb si cascaval ras.Am pus si ultima parte de cartofi si acum o dam la cuptor pentru 35-40 minute, la foc potrivit.Cand cartofi sunt aproape facut pun cele doua oua batute peste musaca, ouale formeaza crusta. Cand sa rumenit frumos inseamna ca este gata (eu de obicei o mai las 5-8 min, sa fie mai crocanta).O portie de musaca care nu a vrut sub nici o forma sa stea dreapta asa ca am trantit-o intr-o parte.Este foarte buna atat calda cat si rece.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii