Dupa ce am taiat rondele si cartofii si vinetele le prajim pe rand in ulei incins de palmier. Scoatem pe servetele de hartie absorbante si cartofii si vinetele si le punem la scurs. Dupa ce s-au mai racorit si scurs depozitam intr-un recipient astfel: un rand de cartofi, un rand de vinete si asa pana sus, iar deasupra punem cateva cubulete de branza feta sau mozzarella, adaugam si smantana si o bagam la cuptor pentru 50-60 minute. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii