Este o reteta super usoara,dar ca sa iasa si super gustoasa,carnea trebuie lasata la macerat 24h.Dupa cum spuneam,carnea se condimenteaza cu sare,piper,ulei de masline,se acopera cu folie transparenta de bucatarie si se lasa la frigider pana adoua zi.Ciupercutele se curata si se taie in bucatele.Usturoiul se toaca feliute,iar rosiile se taie in jumatate.Intr-o tigaie se pune la incins un strop de ulei si se rumeneste usor carnea.Se adauga ciupercile si usturoiul.Se caleste totul la foc mediu timp de 5-10 min;pana se patrund ciupercile.Se adauga rosiile,se amesteca bine si se stropeste cu vin.Se caleste 2,3min pana se evapora alcoolul,se opreste focul si se acopera cu un capac 5 min.Se serveste cu mamaliguta.Un deliciu!!Merita incercat.POFTA BUNA!!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii