autor:

buburuza

» » Aperitive

Muschi de porc umplut

Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: buburuza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
500g muschi porc, 1 conserva ciuperci, 200g cascaval, 2 carnati subtiri, condimente, sare, 1cana apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Muschiul se desface si se bate pe ambele parti, se condimenteaza, se razuie cascavalul, se pun ciupecile, carnatii si se ruleaza. Se prinde cu scobitori sa nu iasa umplutura, se pune intr-o tava si se adauga 1 cana de apa. Se da la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de porc umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Muschi de porc in crusta de alune, umplut cu prune uscate

Perele: Curatam perele de coaja si lasam coditele. Lasam un guler de coaja in jurul coditelor.

0 voturi    0 comentarii
2h
Fripturi
Muschi de porc umplut

Muschi de porc umplut

Se taie muschiul pe jumatate dar nu pana la capat, se va adauga felia de sunca, branza topita si

3 voturi    3 comentarii
59 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte buna. Fac si eu la fel cand dispun de timp. In general folosesc morcov, cascaval si bacon penru umplutura.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Foarte buna. Fac si eu la fel cand dispun de timp

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 500g muschi porc
  • 1 conserva ciuperci
  • 200g cascaval
  • 2 carnati subtiri
  • condimente
  • sare
  • 1cana apa

Raporteaza reteta

Retete
de buburuza
Prajitura cu gem (de  post)

Prajitura cu gem (de post)

Se amesteca toate ingredientele. Compozitia obtinuta se pune in tava unsa si se da la cuptor. Pofta

42 voturi    7 comentarii
1h
Prajituri
Diplomat cu blat

Diplomat cu blat

Se amesteca zaharul cu ouale, zaharul vanilat si gemul,cand sa topit zaharul se adauga faina,amidonul,praful

7 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Prajitura cu mere si sirop de ciocolata

Prajitura cu mere si sirop de ciocolata

Merele le cureti de coaja si cotoare si le tai in felii.5 mere le asezi in tava tapetata cu 100g

5 voturi    8 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN