Muschi in prapur de porc, pe gratar

Se intinde putin muschiuletul.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Muschi in prapur de porc, pe gratar

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • prapur de porc
  • 2 felii de cascaval
  • 2 fasii de jambon (sau sunca presata,sau muschiulet afumat)
  • sare
  • piper
  • maghiran

Mod de preparare

Se intinde putin muschiuletul cu un ciocan de snitele, apoi se condimenteaza cu un praf de sare, maghiran si piper.

Se intinde o bucata potrivita de prapur (se tine inainte un pic in apa cu otet, apoi se clateste in mai multe ape reci), apoi se asaza jambonul, deasupra cascavalul si apoi muschiuletul, se impacheteaza in prapur si apoi se frige (de preferat pe gratarul cu carbuni) pe gratar, asezat intai cu partea unde am strans prapurele, partea muschiului de porc, apoi se intoarce cu partea unde este jambonul.

Se serveste fierbinte, alaturi de o garnitura de orez sau legume trase la tigaie in unt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor