Muschi in prapur de porc, pe gratar

Se intinde putin muschiuletul.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Muschi in prapur de porc, pe gratar

Ingrediente

  • 2 bucati muschiulet de porc
  • prapur de porc
  • 2 felii de cascaval
  • 2 fasii de jambon (sau sunca presata,sau muschiulet afumat)
  • sare
  • piper
  • maghiran

Mod de preparare

Se intinde putin muschiuletul cu un ciocan de snitele, apoi se condimenteaza cu un praf de sare, maghiran si piper.

Se intinde o bucata potrivita de prapur (se tine inainte un pic in apa cu otet, apoi se clateste in mai multe ape reci), apoi se asaza jambonul, deasupra cascavalul si apoi muschiuletul, se impacheteaza in prapur si apoi se frige (de preferat pe gratarul cu carbuni) pe gratar, asezat intai cu partea unde am strans prapurele, partea muschiului de porc, apoi se intoarce cu partea unde este jambonul.

Se serveste fierbinte, alaturi de o garnitura de orez sau legume trase la tigaie in unt.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor