autor:

Sidy

» » Fripturi

Muschiulet de porc impletit cu carnati

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2013

Ingrediente
2 muschiuleti de porc, 200 g carnati proaspeti, in intestine de oaie, 2 linguri ulei masline, 200 ml vin, 1 lingurita chimion, 1 fir ceapa verde, 1 caciulie usturoi, salvie, piper mozaic, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

3 voturi

Mod de preparare

Cei doi muschiuleti i-am pus la marinat pentru cateva ore într-un amestec de vin alb cu usturoi mult (5-6 catei zdrobiti si mărunţiti ),salvie, chimion , piper rosu si negru proaspăt macinat, ulei de măsline , sare si vin.
Dupa cateva ore bune( de preferat de seara pina dimineata)se impletesc in 3 cei doi muschi cu carnatul si ceapa verde taiata in doua pe lungime.Stropesc muschiul cu cateva puf-uri de ulei.
Am asezat apoi, muschiuletul impletit ,pe o folie de aluminiu,destul de mare incat sa o pot impacheta la final.
Am impachetat strans si am pus folia intr-o tava cu marinada ramasa.
Am tinut-o in cuptor la foc mediu 30 minute. Dupa acest interval, se crapa folia deasupra cat sa se poata rumeni mai apoi si se fac niste buzunarase pentru a se putea introduce bucatile de usturoi. Se da inca 20 minute la cuptor, dupa ce s-a stropit in prealabil cu zeama din tava( daca mai trebuie , adaugam apa).
Muschiuletul se poate servi cu diferite garnituri de legume.
Eu l-am servit cu piure de cartofi, alaturi de muraturi.
Pofta mare !

POZE: http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/03/muschiulet-de-porc-impletit-cu-carnati.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc impletit cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Chiftelute buuune

Chiftelute buuune

Se dau toate prin masina de tocat carnea, mai putin ouale si cindimentele. Pasta astfel obtinuta

48 voturi    31 comentarii
50 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 04 iunie 2013

    Faina ideea si rezultatul minunat ! Multumesc !

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

3 voturi

Ingrediente

  • 2 muschiuleti de porc
  • 200 g carnati proaspeti
  • in intestine de oaie
  • 2 linguri ulei masline
  • 200 ml vin
  • 1 lingurita chimion
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 caciulie usturoi
  • salvie
  • piper mozaic
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

24 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fara foto

Floare de colt (Chef de cuisine)

Faina ideea si rezultatul minunat ! Multumesc !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
FRIPTURA DE PUI