autor:

Gustos_Ro

» » Fripturi

Muschiulet de vitel cu pastel de legume

Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 12 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gustos_Ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 12 iunie 2014

Ingrediente
Muschiulet de vitel, , Legume:, Dovlecel Zuchini, Praz, Telina, Morcov, Fasole galbena, O crenguta de Rozmarin verde, Ulei de masline Arpis, Sos de soia, Sare, Piper, Zeama de lamaie

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Muschiuletul de vitel se taie in patru bucati egale, se pune intr-o tigaie incinsa cu ulei de Arpis si se prajeste pe ambele parti. Se opreste focul si se adauga un amestec din ulei de masline, sos de soia, zeama de lamaie, sare si piper alb. Carnea se va lasa la macerat pana la servire in acest sos.



Legumele se pun la fiert in ordinea urmatoare: mai intai telina si morcovul, apoi, dupa cateva minute, se adauga dovlecelul zuchini, praz, rozmarin si fasolea taiata fideluta. Legumele se fierb pana se ”patrund”, dar raman tari.



Mod de servire



Dupa ce legumele s-au patruns, se scurg bine de apa si se aranjeaza pe un platou. Muschiuletul si sosul se vor pune din nou pe foc pana ce scade sosul si se vor adauga peste legume.



Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.



Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu pastel de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolan de porc cu galuste de cartofi

Ciolanul se pune la cuptor, pe aburi, la o temperatura medie, pana se patrunde. Apoi se mareste temperatura

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Pulpe cu sos

Pulpe cu sos

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei

3 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Florentin , 12 octombrie 2018

    Am cautat in toata Viena ulei de arpis. Unde il putem gasi?

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • Muschiulet de vitel
  • Legume:
  • Dovlecel Zuchini
  • Praz
  • Telina
  • Morcov
  • Fasole galbena
  • O crenguta de Rozmarin verde
  • Ulei de masline Arpis
  • Sos de soia
  • Sare
  • Piper
  • Zeama de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de Gustos_Ro
Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Pilaf cu pui si legume la Philips Multicooker

Philips Multicooker are un program special pentru pilaf si instructiuni pentru preparare. Dupa 40

7 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Berbecut cu sos de legume

Berbecut cu sos de legume

Pulpa de berbecut impreuna cu usturoiul, piperul, sarea, foile de dafin, uleiul de masline si vinul

2 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Vinete umplute - reteta din Muntenia

Vinete umplute - reteta din Muntenia

Se taie vinetele in doua pe lungime si se pun in apa cu sare pentru 30 de minute. Se scot din apa,

10 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fara foto

Florentin

Am cautat in toata Viena ulei de arpis. Unde il putem gasi?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Costita marinata traditional(reteta portugheza)