autor:

Manolovici Eugen

» » Dulciuri diverse

Muss de portocale

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
300 g miere, zeama de la 1 portocala, zeama de la 1/2 lamaie, 1 plic gelatina, 1/4 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Fierbem mierea cu apa, pana da un clocot. O dam de pe foc, adaugam zeama de portocala si cea de lamaie si gelatina, mestecand pana la dizolvarea ei.Se strecoara printr-o sita deasa sau prin tifon si dupa ce s-a racit o punem la frigider pentru intarirea compozitiei. Cand acest lucru s-a obtinut, o batem cu telul sau o dam la blender pana se face o pasta spumoasa. O turnam in cupe pe care le tinem la frigider 2-3 ore inainte de a servi. POFTA BUNA copii !!!!! CUGETARE : Lucrurile valoreaza atat cat le facem sa valoreze. ( MOLIERE )
Daca ti-a placut reteta noastra "Muss de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta de dovleac împletita

Placinta de dovleac împletita

Aluat: cernem faina intr-un castron. Facem o adincitura in mijlocul fainii si punem restul ingredientelor.Framantam

1 vot    2 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu mac si budinca de vanilie

Tarta cu mac si budinca de vanilie

Pentru blat,se freaca margarina,apoi se pune zaharul ;se mixeaza,f.bine.Apoi,se adauga oul,vanilia

15 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g miere
  • zeama de la 1 portocala
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 plic gelatina
  • 1/4 l apa

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prajitura preferata