autor:

Manolovici Eugen

» » Dulciuri diverse

Muss de portocale

Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolovici Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
300 g miere, zeama de la 1 portocala, zeama de la 1/2 lamaie, 1 plic gelatina, 1/4 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Fierbem mierea cu apa, pana da un clocot. O dam de pe foc, adaugam zeama de portocala si cea de lamaie si gelatina, mestecand pana la dizolvarea ei.Se strecoara printr-o sita deasa sau prin tifon si dupa ce s-a racit o punem la frigider pentru intarirea compozitiei. Cand acest lucru s-a obtinut, o batem cu telul sau o dam la blender pana se face o pasta spumoasa. O turnam in cupe pe care le tinem la frigider 2-3 ore inainte de a servi. POFTA BUNA copii !!!!! CUGETARE : Lucrurile valoreaza atat cat le facem sa valoreze. ( MOLIERE )
Daca ti-a placut reteta noastra "Muss de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
pandispan pufos

pandispan pufos

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute.

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Strudele romantice cu gutui si mere

Strudele romantice cu gutui si mere

Se pregateste aluatul din faina framantata cu apa calduta in care am dizolvat drojdia, un praf de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 300 g miere
  • zeama de la 1 portocala
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 plic gelatina
  • 1/4 l apa

Raporteaza reteta

Retete
de Manolovici Eugen
Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Placinta campeneasca, reteta de la Lenuta

Se bat 4 oua crude , cu zaharul , un picut de sare si iaurtul, adaugate pe rand. Punem , peste,

8 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Pulpe de pui, dezosate, la gratar

Se bat bine pulpele se portioneaza corespunzator aplicatiilor noastre pentru formele frumoase, se

6 voturi    7 comentarii
20 min
Fripturi
Chec, de la  Ancuta

Chec, de la Ancuta

Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma.,

3 voturi    6 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Gogosi cu ciocolata