- Ceapa se caleste pana devine aurie, se adauga maruntaiele taiate cuburi, se calesc foarte putin, se laa la racit.
- Painea taiata cuburi, se inmoaie in supa
- Ouale se bat, se condimenteaza
Se incorporeaza toate ingredietele pregatite, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se unge cu putin ou (pastrat din cel batut) si se asaza pe baie de abur,pana se incheaga. Se lasa sa se raceasca putin si se rastoarna pe o farfurie intinsa. Se serveste ca garnitura la friptura.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii