Nacinca (garnitura)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - maruntaiele de gaina (ficatul, inima,pipota)
  • - 4 felii de paine
  • - o ceapa
  • - 5 linguri ulei
  • - 3 oua
  • - o ceasca de supa
  • - sare, piper

Mod de preparare

- Ceapa se caleste pana devine aurie, se adauga maruntaiele taiate cuburi, se calesc foarte putin, se laa la racit.

- Painea taiata cuburi, se inmoaie in supa

- Ouale se bat, se condimenteaza

Se incorporeaza toate ingredietele pregatite, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se unge cu putin ou (pastrat din cel batut) si se asaza pe baie de abur,pana se incheaga. Se lasa sa se raceasca putin si se rastoarna pe o farfurie intinsa. Se serveste ca garnitura la friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise