Mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devine o crema albicioasa, treptat adaugam uleiul mixand in continuu, apoi punem si laptele in strat subtire. Compozitia va avea o consistenta lichida, iar peste aceasta adaugam gemul si omogenizam.
Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu si cacaua si le adaugam in compozitia lichida, amestecand usor cu mixerul pana la omogenizare. Ciocolata o rupem bucatele mici si o punem in umplutura. Turnam compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca. 50 minute sau facem testul cu scobitoarea.
Dupa ce o scoatem o lasam putin sa se raceasca si o pudram cu zahar pudra sau nuca de cocos.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii