Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de post.
Reteta de negresa pufoasa de post mi-a dat-o vecina mea, o preoteasa harnica si sufletista, care prepara cele mai gustoase mancaruri. O are de la Manastirea Magura Ocnei si este cea mai buna negresa pe care am mancat-o pana acum.
Intr-un bol puneti apa minerala, zaharul, sarea, esenta si amestecati bine pana se dizolva zaharul. Adaugati uleiul si gemul, apoi bicarbonatul stins in otet. Incorporati faina si cacaoa, omogenizati si transferati aluatul obtinut intr-o tava de 25x35 cm si coaceti negresa 35-40 de minmute, la 180 de grade C sau pana trece testul scobitorii.
Lasati-o pe un gratar sa se raceasca si taiati negresa pufoasa de post in forma dorita.
Daca doriti, inainte de a o baga la cuptor, puteti presara deasupra si nuci tocate.
Eu zic sa incercati reteta de negresa pufoasa de post, este minunata si va asigur ca va fi pe placul tuturor. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii