Non Plus Ultra - reteta de fursecuri cu bezea

Non Plus Ultra - reteta de fursecuri cu bezea. Reteta de fursecuri Non Plus Ultra. Reteta de fursecuri cu bezea. Retete de fursecuri.

Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
70 minute
Non Plus Ultra - reteta de fursecuri cu bezea

Ingrediente

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 160 g untura (sau 200 g unt)
  • 100 g zahar pudra
  • 4 galbenusuri
  • vanilie
  • Bezea:
  • 4 albusuri
  • 220 g zahar
  • un praf de sare
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • vanilie
  • gem la alegere pentru umplut

Mod de preparare

Non Plus Ultra - reteta de fursecuri cu bezea este in topul preferintelor noastre. Sunt atat de fine, aspectuoase si delicioase, incat fac mereu o portie si jumatate sau chiar doua. Toata familia este multumita si imi ajung sa impart si cu prietenii si vecinii.

Intr-un bol punem toate ingredientele pentru aluat in afara de faina si le amestecam bine pana se omogenizeaza. Punem si faina si framantam doar pana cand obtinem un aluat omogen, nu mai mult. Il infasuram intr-o folie alimentara si=l punem la rece o ora, doua sau chiar peste noapte.

Apoi impartim aluatul in doua bucati. Intrindem fiecare bucata pe masa de lucru infainata. Foaia trebuie sa aiba aproximativ 3,5-4 mm. Decupam rondele de 3-3,5 cm cu un paharut mic sau o forma rotunda si le punem in tava acoperita cu hartie de copt. Le pastram la rece cat ne ocupam de bezea.

Intr-un bol de inox punem albusurile, zaharul, vanilia, sarea si zeama de lamaie. Il asezam la bain Marie si amestecam continuu pana cand compozitia a ajuns la 70 de grade C.

Apoi o mixam pana cand obtinem o bezea densa si lucioasa. O punem intr-un sac a poche cu dui stelat si decoram rondelele de aluat fraged.

Coacem fursecurile Non Plus Ultra la 100 de grade C in jur de o ora, o ora si 10 minute, in funtie de cuptor.

Dupa racire se lipesc cate doua cu gem de zmeura, capsuni, caise sau de care va place.

Incercati si voi Non Plus Ultra - reteta de fursecuri cu bezea, va asigur ca va deveni si preferata voastra. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise