OMLETA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
OMLETA

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri lapte
  • 1 lingura branza telemea de capra
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 cartof potrivit rosu
  • 5 ciuperci
  • 1 ardei gras mai mic
  • 3 linguri ulei de arahide

Mod de preparare

Intr-o tigaie de teflon se pune uleiul si se aseaza pe foc,se adauga ceapa taiata julien si cartoful dat pe razatoarea mica,se lasa sa se innmoaie 3-4 minute,apoi se adauga ciupercile taiate felii si ardeiul gras taiat julien, se lasa sa se faca pe foc pana scade zeama de la ciuperci.Intre timp se bat ouale intr-un castron mai mare cu cele 4 linguri de lapte si 1 lingura braza de capra, data pe razatoare mica,se potriveste de sare si piper.Apoi se pun in castron peste oua legumele,se amesteca usor si toata compozitia se pune inapoi in tigaie,se acopera cu un capac si se lasa 4 minute,se intoarce omleta ca pe clatita,se mai lasa inca 4 minute.Se serveste la micul dejun cu rosii si felii de pastrama.Eu am adaugat pastrama de capra.Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa
Budinca de cozonac

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Budinca de cozonac
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise