*Luam o cratita o punem pe foc,adaugam uleiul si lasam sa se incinga .
*Adaugam cartofii,ceapa,si ardeiul.
*Presaram cu sare ,amestecam si lasam la foc normal 15-20 minute.
*Scoatem si scurgem bine de ulei.
*Intr-un castron mijlociu ,punem ouale si prafuletul de colorant ....cu un tel le batem spuma.
*Adaugam surimii taiati de-a lungul apoi de-a latul in bucatele mici.
*Apoi adaugam cartofii,ceapa si ardeiul prajiti ,amestecam si daca este necesar adaugam putina sare.
*Luam o cratita antiaderenta ,adaugam 2-3 linguri cu ulei (daca este posibil de masline)...lasam sa se incinga bine ,apoi rasturnam omleta.
*Facem pe o parte 3-4 minute la foc normal ,apoi cu ajutorul unei farfurii care trebuie sa acopere complet cratita (punem farfuria deasupra cratitei punem mina dreapta deschisa pe farfurie ,luam cratita de coada cu mina stinga si hop ,o rasturnam in farfurie ,,,cu grija sa nu se rupa .. o punem iar in cratita ) inca 3-4 minute .
*Servim ca aperitiv...sau cu o salata.
*Ne ies pentru 3-4 persoane.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii