1. Bate albusurile cu sare pana ce devin pufoase.Adauga bicarbonatul si galbenusurile si amesteca.Inglobeaza parmezanul ras.
2. Incalzeste putin ulei intr-o tigaie si toarna compozitia cu oua in ea.Lasa-o sa se prajeasca pana ce se rumeneste usor, iar apoi intoarce-o pe cealalta parte si prajeste-o la fel.
3. Pune omleta pe o farfurie, decoreaz-o cu maioneza si ketchup si serveste-o.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii