autor:

roxana

» » Mancaruri cu carne

orez cu pulpe de pui

Autor: roxana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Japonia


    Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Japonia


Reteta postata pe: 04 februarie 2010

Ingrediente
2 cepe, 2 pulpe, 1 morcov, sare, piper, ulei, 2 pahare de orez

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

12 voturi

Mod de preparare

intro oala punem ulei sa se incinga adaugam ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare ,dupa un 1 min adaugam bucatile de carne si mai lasam circa 4 min,adaugam apa si lasam sa fiarba cand aproape ii fiarta carnea adaugam orezul spalat si strecurat piper vegeta dupa gust si o lingura de paste de tomate eu mai pun daca nu am bulion.Dupa circa 10 minute de lasat pe aragaz bagam oala la cuptor pt a nu se prinde orezu de fund pana se fierbe.Acest fel de mancare se poate manca cu muraturi este exceptional pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "orez cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu orez brun si legume

Pulpe de pui cu orez brun si legume

Se curata pulpele, se pune orezul la inmuiat separat, se curata legumele, se taie ceapa rosi julien,

15 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • ely , 12 februarie 2010

    este un simplu pilaf nu vad ce legatura are cu mancarea japoneza ! Nu este in nici un meniu intr-un restaurant japonez......

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Delicios...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      O mancare usoara si sanatoasa

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Este un pilaf ceea ce ai pregatit si e delicios cu mult patrunjel tocat deasupra!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

12 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 pulpe
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 2 pahare de orez

Raporteaza reteta

Retete
de roxana
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Carnea se fierbe dupa care se taie cubulete, apoi se amesteca cu ceapa si ardei taiate feliute. Cartofii

22 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui pe sticla

Pui pe sticla

Puiul se pune la fiert insa nu se fierbe foarte tare astfel incat sa nu se rupa. Cand este gata se

2 voturi    10 comentarii
30 min
Fripturi
prajitura mozaic

prajitura mozaic

Se amesteca ouale cu zaharul si praful de budinca. Se pun deasupra unui vas cu apa clocotita si se

6 voturi    10 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei si Dovlecei Umpluti