Reteta pot sa o incadrez in randul retetelor de criza, sau in randul celor care care il asculta pe Lavoisier ,,nimic nu se pierde, totul se transforma,, Sa va spun cum s-a intamplat: pt ca imi ramasese orez fiert si nu voiam sa-l arunc, pt ca mai aveam in frigider branza si sunca pe care nimeni nu le mai dorea, m-am gandit sa le dau o utilizare si am purces la reteta de fata. Cum am procedat: intrun castron, am amestecat toate cele ingrediente, in afara de ulei si sunca, le-am lasat deoparte. Intro tigaie, am adaugat uleiul, l-am incins putin, am adaugat sunca razuita, am calit usor, am adaugat ingredientele din castron, am invartit in tigaie vreo 3 minute,sa nu se prinda, apoi amestecul obtinut, l-am portionat in niste castronase mici sa dau preparatului o forma. Se poate servi ca atare, sau ca garnitura langa ce doriti(ochiuri, costite prajite, carnat prajit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii