autor:

Fara foto

» » Sosuri

Ostropel de rosii

Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: veronica busuio (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
4 rosii coapte bine,8-10 rosii mici,o capatina usturoi, 1 lingurita delicat,1/2 lingurita zahar,50 ml. ulei, 2 linguri faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Rosiile mari se dau prin masina de tocat,2 catei de usturoi se piseaza.In suculde rosii se amesteca mujdeiul, delicat,restul de usturoi nepisat, zaharul si faina bine amestecate. Se mai subtiaza cu putina apa,se adauga uleiul,apoi rosiile mici intregi si se dau la cuptor la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Mujdei de usturoi verde

Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Sos de usturoi verde

Sos de usturoi verde

Usturoiul verde se taie marunt, se piseaza cu sare, se freaca cu cateva linguri ulei de masline si

3 voturi    1 comentariu
10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 4 rosii coapte bine,8-10 rosii mici,o capatina usturoi
  • 1 lingurita delicat,1/2 lingurita zahar,50 ml. ulei
  • 2 linguri faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Gratar cu piure de cartofi si sos de visine