Ostropel de rosii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii coapte bine
  • 8-10 rosii mici
  • o capatina usturoi
  • 1 lingurita delicat
  • 1/2 lingurita zahar
  • 50 ml. ulei
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Rosiile mari se dau prin masina de tocat,2 catei de usturoi se piseaza.In suculde rosii se amesteca mujdeiul, delicat,restul de usturoi nepisat, zaharul si faina bine amestecate. Se mai subtiaza cu putina apa,se adauga uleiul,apoi rosiile mici intregi si se dau la cuptor la foc mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise