Otetul are un gust excelent, daca folositi urmatoarele plante aromate: cimbru, usturoi, tarhon si lavanda. Se pun toate aceste ingrediente pe fundul unui borcan, dupa ce in prealabil au fost spalate si usor zdrobite, turnandu-se deasupra o jumatate de litru de otet clocotit. Se acopera repede borcanul pentru ca aromele sa nu se piarda, se strecoara cand se raceste si se toarna in sticle mai mici. Este excelent pentru prepararea sosurilor, a salatelor si chiar pentru muraturi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii