Pasta de ton este preferata mea pt. sandviciuri, pe pâine, baghetã sau pâine prãjitã.
Pentru masa de Paste, obisnuiesc in fiecare an sa pregãtesc ouã rosii, iar ouãle umplute le ador de micã.
Anul acesta am fãcut o exceptie...la umpluturã :)
Au iesit tare bune:)
1) Ouãle fierte se taie pe lung, si se pãstreazã albusele.
2) Într-un pahar special pt. blender sau o cutie de plastic înaltã pune gãlbenusele, dacã considerati ca sunt prea multe puneti 2 gãlbenuse fierte doar.
3) Adaugã ceapa tãiatã gros, usturoiul, tonul scurs bine de ulei, piper, pãtrunjel tocat, suc de lãmâie si maionezã dupã plac. Mixeazã bine cu blenderul.
4) Se umplu jumãtãtile de albuse si se aseazã pe un strat de maionezã sau salatã verde cu umplutura în jos.
Am presãrat cebolinho ( cepsoarã) deasupra.
Poftã bunã :)
www.cozinhaderamona.blogspot.com
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii