Se pune sunca felii pe fundul unei tavi sau unui vas de sticla termorezistenta. Cate o felie pentru fiecare ou. Ideea e ca pe fiecare felie de sunca sa fie cate un ou.
Urmatorul pas este ca in jurul feliilor de sunca (sau salam cu sunca) sa presaram branza rasa. Se pot folosi mai multe tipuri de branza amestecate. Eu prefer branza care se topeste. Asadar branza se presara in jurul feliilor de sunca pentru a obtine “cratere” unde in continuare vom pune ouale.
Dupa ce am asezat ouale adaugam smantana pentru gatit.
Adaugam sare si piper dupa preferinte.
Se pune la cuptorul incalzit la 180-190*C.
Se prepara repede si e u mic dejun (si nu numai) delicios!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii