Ingrediente
1 portie piure de cartofi(ramas de cu seara), 2 oua, 150 gr cascaval afumat de la Delaco, 100gr pesmet, 1/2 legatura patrunjel verde, 1 varf lingurita de rosmarin, 2 jumari( sau bucati de carne de orice fel), sare, 1/2 lingurita ulei pentru uns formele.
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
4 voturi
Mod de preparare
Punem un strat destul de gros, lasam loc doar cat sa incapa un ou. Asezam cate o jumara in cuibul format si spargem cate un ou peste ea. Presaram sare deasupra oului, asezam formele intr-o tava(mie mi-a fost teama sa nu cada din compozitie daca asez formele direct pe gratar, pentru ca am modelat cosuletul ceva mai inalt decat peretii minitartei) si dam tava la cuptor pentru 15 minute la 180 grade, sau atat cat sa se formeze crusta deasupra oului.
Fiind tapetate formele, am putut desprinde foarte usor cosuletele din ele dupa coacere, dar se puteau servi si direct din forme.