Incercati aceasta reteta rapida si savuroasa de oua umplute cu pate de ficat pentru aperitive delicioase! Ouale fierte tari sunt umplute cu un amestec cremos de pate de ficat, condimentat cu marar si condimente, rezultand un aperitiv elegant si plin de gust. Perfect pentru orice ocazie!
Reteta de oua umplute cu pate de ficat necesita ingrediente simple si se prepara foarte usor. Este un aperitiv delicios, care completeaza cu succes platourile cu aperitive.
Am pus ouale in apa rece si le-am fiert 8 minute din momentul in care apa a dat in clocot. Apoi le-am pus intr-un bol cu apa si gheata si le-am lasat sa se raceasca complet.
Le-am decojit, le-am taiat pe jumatate si le-am asezat pe un platou.
Galbenusurile le-am pus intru-un blender alaturi de pateul de ficat, ceapa, mustarul, smantana, sare si piper. Am mixat pana cand am obtinut o compozitie fina si cremoasa. Am transferat-o intr-un sac a poche cu dui stea si am umplut jumatatile de oua.
Am presarat boia de ardei dulce si am decorat cu verdeata. Puteti alege frunze de patrunjel, marar, busuioc, cimbru sau orice verdeata va place.
Si gata, asta-i reteta de oua umplute cu pate de ficat. Simpla si delcioasa.
Alte idei de oua umplute: oua umplute cu pasta de ton, oua umplute cu crema de urda sau oua umplute cu ton si mascarpone. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii