Oua umplute cu pate de ficat. Reteta rapida si savuroasa pentru aperitive delicioase

Incercati aceasta reteta rapida si savuroasa de oua umplute cu pate de ficat pentru aperitive delicioase! Ouale fierte tari sunt umplute cu un amestec cremos de pate de ficat, condimentat cu marar si condimente, rezultand un aperitiv elegant si plin de gust. Perfect pentru orice ocazie!

Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
8 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute cu pate de ficat. Reteta rapida si savuroasa pentru aperitive delicioase

Ingrediente

  • 6 oua fierte
  • 80 g pate de ficat
  • 1 lingura de mustar
  • 1 lingura de smantana (20% grasime)
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • Decor:
  • boia de ardei dulce
  • verdeata la alegere

Mod de preparare

Reteta de oua umplute cu pate de ficat necesita ingrediente simple si se prepara foarte usor. Este un aperitiv delicios, care completeaza cu succes platourile cu aperitive.

Am pus ouale in apa rece si le-am fiert 8 minute din momentul in care apa a dat in clocot. Apoi le-am pus intr-un bol cu apa si gheata si le-am lasat sa se raceasca complet.

Le-am decojit, le-am taiat pe jumatate si le-am asezat pe un platou.

Galbenusurile le-am pus intru-un blender alaturi de pateul de ficat, ceapa, mustarul, smantana, sare si piper. Am mixat pana cand am obtinut o compozitie fina si cremoasa. Am transferat-o intr-un sac a poche cu dui stea si am umplut jumatatile de oua.

Am presarat boia de ardei dulce si am decorat cu verdeata. Puteti alege frunze de patrunjel, marar, busuioc, cimbru sau orice verdeata va place.

Si gata, asta-i reteta de oua umplute cu pate de ficat. Simpla si delcioasa.

Alte idei de oua umplute: oua umplute cu pasta de ton, oua umplute cu crema de urda sau oua umplute cu ton si mascarpone. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise