Intr-o oala mai mare se pune apa si se pun toate fructele de mare la fiert cu putina sare.
Intr-o cratita sau tigaie foarte larga se pune putin ulei si se caleste in el orezul impreuna cu usturoiul nedecojit, pana cand orezul capata o culoare aurie (aveti grija sa nu devina maroniu, deoarece paella va prinde gust de ars).
Cand sunt fierte fructele de mare, se scot din apa cu o paleta de bucatarie si se adauga peste orez. Se calesc impreuna timp de cateva minute, apoi incepem sa adaugam peste ele zeama in care s-au fiert fructele de mare, cate un polonic sau doua, cand scade apa mai adaugam unul, si tot asa pana e fiert orezul.
La uradaugam sarea, piperul, nucsoara si colorantul, deoarece paella trebuie sa aiba culoarea galbena. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii