Intr-o oala mai mare se pune apa si se pun toate fructele de mare la fiert cu putina sare.
Intr-o cratita sau tigaie foarte larga se pune putin ulei si se caleste in el orezul impreuna cu usturoiul nedecojit, pana cand orezul capata o culoare aurie (aveti grija sa nu devina maroniu, deoarece paella va prinde gust de ars).
Cand sunt fierte fructele de mare, se scot din apa cu o paleta de bucatarie si se adauga peste orez. Se calesc impreuna timp de cateva minute, apoi incepem sa adaugam peste ele zeama in care s-au fiert fructele de mare, cate un polonic sau doua, cand scade apa mai adaugam unul, si tot asa pana e fiert orezul.
La uradaugam sarea, piperul, nucsoara si colorantul, deoarece paella trebuie sa aiba culoarea galbena. Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii